Marturii

Marturii Nunta

Invitatie de nunta model floral

Sul.Pentru toate invitatiile se pot realiza accesoriile necesare ,meniuri, numere de masa, marturii, plicuri de bani etc.

Invitatie de nunta in forma de felicitare

Invitatie de nunta in forma de felicitare culoare somon ce reprezinta doi miri. invitatia se deschide in 2 parti, iar textul este tiparit in interior.Pentru toate invitatiile se pot realiza accesoriile necesare ,meniuri, numere de masa, marturii, plicuri de bani etc.

Marturii nunta/botez mimi vaza sticla cu lechini si trandafi

Marturii nunta/botez dimensiunii 6×6 cm din mimi vaza sticla, trandefie parfumat din sapun cu licheni stabilizati natural marturii este personalizate cu Monede feng shui / banuti norocosi ,poate oferi si alte nuante de lechini si trandafi

Marturii de nunta mini tablou personalizat magnetic

Marturii de nunta mini tablou personalizat magnetic din lemn cu dimensiunii 6×6 cm, cu licheni stabilizati natural ,poate oferi si alte nuante de lechin

Marturii de nunta /botez inima din lemn magnetic cu licheni stabilizati

Marturii de nunta /botez inima din lemn magnetic cu licheni stabilizati natural ,poate oferi si alte nuante de rechini

Marturii Botez

Invitatii de nunta model floral cu plic

Invitatii de nunta model floral 13×15 cm cu plic

Marturii de botez semnde carte cu poza si text personaliza

Marturii de botez semnde carte cu poza si text personaliza ,Semn de carte confectionat din carton , cu fotografia bebe si mesaj personalizat.

Produsul se poate personaliza cu orice text / poza.

Dimensiuni: 15 x 5 cm.

Invitatie nunta personalizată

Invitatii de nunta cu pene de paun si sigliu.Pentru toate invitatiile se pot realiza accesoriile necesare ,meniuri, numere de masa, marturii, plicuri de bani etc.

Invitatie de botez personalizată

Invitatie de botez pentru fetite cu tematica de basm, cu personajul printesa Sofia. modelul este tip sul din carton soft cu diemnsiunii 15×20 cm . Pentru toate invitatiile se pot realiza accesoriile necesare ,meniuri, numere de masa, marturii, plicuri de bani etc.